Lokithor ApartX стартов бустер със сменяема батерия

Нов стандарт в технологията на стартовите бустери, който предлага гъвкавост и съвместимост. Това решение гарантира безпроблемна и лесна смяна на батерията, удължавайки живота и функционалността на вашето устройство.

Смени батерията на бустера и неговата мощност с няколко движения

Стартовите бустери LOKITHOR от серията ApartX със сменяема батерия са иновация, която променя играта в технологиите за смяна на батерии. Това е уникална концепция, чрез която може да се възползвате от предимствата на разширената възможност за допълнително резервно захранване. Иновативната функция не само минимизира разходите за поддръжка, но и осигурява гъвкавост при подмяната на капацитета на батерията с технология LIPO, LIFE или LIPOX.
Кажете сбогом на ограниченията на традиционните стартови бустери и преминете към гъвкавостта и удобството на моделите ApartX  на LOKITHOR.

Стартов бустер със сменяема батерия според мощността на двигателя.
Стартов бустер с лесна за смяна батерия според нуждите ви

Lokithor ApartX технология за смяна на батериите от ново поколение

С LOKITHOR ApartX стартов бустер за акумулатори със сменяема батерия ще имате един универсален стартов бустер за автомобили съчетаващ в един корпус, функционалност и възможност на избор на капацитетите на батерията. Lokithor ApartX може да бъде сдвоен с всяка от трите налични опции за батерията. Вие избирате перфектния за вас капацитет на батерията според специфичните ви нужди.

Lokithor ApartX позволява 70% икономии от разходите за покупката на няколко стартови бустера с различна мощност

LOKITHOR ApartX е стартов бустер със сменяема батерия, който предлага три опции за батерията. Иновативният дизайн позволява лесна смяна на батерията на едно и също устройство, което води до икономии до 70% при покупка на различен по мощност бустер. Този продукт ви освобождава от нуждата за закупуване на множество стартови бустери във времето. Използвайте рентабилното решение ApartX, което се приспособява към вашите нужди.
Насладете се на удобството и стойността на стартовия бустер LOKITHOR ApartX, където смяната на батерията е лесна и разходите се намаляват.

Lokithor ApartX с неговата технология за смяна на капацитета на батерията, дава възможност за 70% икономии от разходите при покупка на няколко стартови бустера с различна мощност.