Lokithor AW401 пет функции в един компактен корпус

Мобилна станцията за къмпинг, офроуд/сухопътни пътувания или за работа в градината. Идеалното решение за вашите аварийни и общи нужди със захранване с постоянен ток, стартов бустер, въздушен компресор и водна помпа. Всичко вградено в едно компактно и бесно преносимо устройство.

AW серия

Стартови бустери 5 в 1

  • Стартов бустер
  • Водна помпа
  • Компресор
  • Захранване
  • Фенер

Стартов бустер

2500 Amp

При пълно зареждане, тази стартов уред може да осигури супер стартов ток от 2500Amp, което му позволява да направи до 60 старта (стойността варира в зависимост от състоянието и мощността на стартирания акумулатор), осигурявайки надеждна и последователна работа при нужда

Водна помпа

воден поток от 7 до 9L/min

Този специфичен стартов бустер  за автомобилни акумкулатори е оборудван с мощен 100W мотор, задвижващ водна помпа с високо налягане, която е свързана с ръчна душ глава.  Разполага и с вградена Toss (Total Stop System), която автоматично изключва помпата, за да спести енергия и да удължи живота на помпата.

Компресор за гуми

с вграден сензор за налягане

Способен да напомпа автомобилна гума 195/65/R15 от 0 до 35 PSI само за 5 минути, този преносим бустер за акумулатори предлага максимално налягане от 150 PSI и въздушен поток от 35L / Min, което подпомага и тестването на налягането в гумите, предварително зададеното спиране на стойността помпене и може да се превключва между BAR и PSI, осигурявайки ви гъвкаво и ефективно решение за вашите нужди  при порблем с налягането  на гумите. Включените опционални адаптери ви позволяват  да използвате компресора и за надуването на топки , надуваеми продукти за плаж както и много други. Определено незаменим уред при къмпингуване, активен туризъм и пътешествия.

Мощна външна батерия

с 60W двупосочна възможност за бързо зареждане

Този уникален по рода си преносим автомобилен стартов бустер може напълно да се презареди само за 1,6 часа. Също така може да стартира „мъртвият“ ви акумулатор само след 5 минути зареждане. Осигурявайки ви бързо и ефективно решение за вашите енергийни нужди с него може да заредите вашите преносими устройства като телефон, таблет или лаптоп.

LED фенер

500 лумена

Този многофункционален LOKITHOR стартов бустер е оборудван с интегриран LED фенер, предлагащ три различни режима на осветление, включително фенерче, строб и SOS, като ви предоставя разнообразни опции за осветление в различни ситуации.